KAIN PASANG NUR AQEELA RESEPI TIPS NIAGA LUAHAN HATI

Monday, 15 May 2017

SEGMEN JOIN GROUP FACEBOOK BLOG WALKING GROUP ACTUAL MEMBERS 1504 ORANG

Assalamualaikum

FACEBOOK BLOG WALKING GROUP
Sukacita akak nak menjemput Semua rakan blogger untuk meramaikan lagi group Facebok ini, yang mempunyai ahli sebanyak 1504 orang, moga-moga semua ahli yang sedia ada mendapat manfaat dari tulisan kita ya..InsyaAllah

Asal-usul blog ni adalah sebagai group penjual online yang mana created 3 tahun lepas memandangkan ia dah terbengkalai tanpa di update maka akak pun mengambil keputusan untuk twist kepada group facebook rakan-rakan blogger yang diberi nama blog walking group Semoga ini adalah salah satu tempat untuk rakan-rakan blogger mendapat pembaca yang ramai. InsyaAllah

Tidak keterlaluan juga sekiranya Akak meletakkan sedikit syarat sebelum mula join group ini agar semakin bertambah ramai yang mendapat manfaat daripada tulisan-tulisan kita, tiga syarat jer iaitu


  1. Letakkan link dan banner di entry anda sebagai pemberitahuan tentang kewujudan group Facebook ini dan backlink semula kepada lulumatzam
  2. Follow google+ lulumatzam@blogspot.my 
  3. Tinggalkan entry link anda di ruangan komen


Beberapa entry yang terbaik akan di masukkan Di dalam favourite link list dan latest blog list akak bermula dari 15 june hingga 15 ogos 2017 kiranya blog anda sempat berpuasa dan beraya bersama akak di blog lulumatzam.blogspot.my

Ini bukan lah segmen yang proper ala-ala followers blog riban-riban, cuma segmen happy-happy together jer, u like me i like u too, santai - santai githeuw




Post a Comment
copyright RESERVED For LULU MATZAM | Template Design By SIS HAWA

Recent Comment

FOLLOW ME